top of page
Zoeken

Heb je al gedacht aan vogelwering?


Heeft u zonnepanelen geïnstalleerd op uw dak? Fantastisch!

Maar wist u dat vogels een ernstige bedreiging kunnen vormen voor de efficiëntie en levensduur van uw zonnepanelen systeem?


Vogels zoeken vaak beschutting onder zonnepanelen, wat kan leiden tot verstoppingen, schade en een aanzienlijke vermindering van de energieopbrengst.


Weinig mensen denken er vóór de aanschaf over na: vogelnesten onder zonnepanelen. Toch komt het vaak voor. Het gevolg? Rendementsverlies, schade, onder andere aan kabels, aan de backsheet van het paneel en zelfs brandgevaar


Waarom Vogelwering?


1. Voorkom Schade: Vogels kunnen uw zonnepanelen beschadigen door nesten te bouwen, wat kan leiden tot dure reparaties en onderhoudskosten.

2. Vrijwaar Uw Energieopbrengst: Door vogelpoep en vuilophoping te voorkomen, blijven uw zonnepanelen schoon en werken ze op hun maximale capaciteit.

3. Verleng de Levensduur van Uw Installatie: Minder vuil en schade betekent dat uw zonnepanelen langer meegaan, waardoor u meer waar voor uw geld krijgt.

4. Milieuvriendelijk: Het gebruik van vogelwering zorgt ervoor dat uw zonnepanelen optimaal blijven presteren, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Onze BirdShield Oplossing


Wij bieden professionele en duurzame vogelwering die speciaal is ontworpen om uw zonnepanelen te beschermen. Onze oplossingen zijn discreet, effectief en gemakkelijk te installeren zonder uw zonnepanelen te beschadigen.


Wacht niet tot vogels uw zonnepanelen beschadigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het is om uw zonnepanelen te beschermen met onze vogelwering. Uw investering in zonne-energie verdient de beste bescherming!VOORDELEN VAN HET PLAATSEN VAN ONZE BIRDSHIELD


BirdShield is een kunststof raster dat rond uw zonnepanelen wordt bevestigd. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en slijtage. Hiermee wordt voorkomen dat vogels zich onder de zonnepanelen nestelen. Vogels beschouwen de ruimte tussen de zonnepanelen en het dak vaak als een ideale plek om zich te huisvesten: het is hoog en droog. Helaas kan dit leiden tot schade en overlast.


VRIJWARING RENDEMENT

De ruimte tussen het dak en de zonnepanelen dient om te ventileren. Vogelnesten onder de zonnepanelen belemmeren deze warmteafvoer, waardoor het dak te warm kan worden en het rendement afneemt. Koudere dagen met zon leveren meestal het meeste rendement op, waardoor het installeren van BirdShield een slimme keuze is.


VOORKOMT BRANDGEVAAR

Zonnepaneel kabels worden vaak aangezien voor voedsel door vogels. Beschadigde kabels in combinatie met oplopende temperaturen kunnen gevaarlijke situaties en zelfs brand veroorzaken. BirdShield helpt dit te voorkomen.


BESCHERMT DE PANELEN

De activiteit van vogels kan schade veroorzaken aan de achterkant van de zonnepanelen, wat uiteindelijk kan leiden tot defecten of verminderde werking. BirdShield voorkomt dergelijke schade.


STILLE NACHTRUST

Vogels kunnen veel lawaai maken, vooral als hun nest zich onder de zonnepanelen of in de dakgoot bevindt. Vogelwering zorgt ervoor dat u 's nachts ongestoord kunt slapen.


Eenvoudige Installatie: Snel en zonder gedoe geïnstalleerd door onze experts.

Esthetisch Aantrekkelijk: Discreet ontwerp dat uw dak niet ontsiert.

Kostenbesparend: Verminder onderhoudskosten en verhoog de efficiëntie van uw zonnepanelen.


Je installeert ze makkelijk zelf of wij zorgen voor een vlekkeloze professionele installatie.Kies voor BirdShield en zorg ervoor dat uw zonnepanelen optimaal blijven presteren, jaar in jaar uit!


207 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page