top of page
Zoeken

Voordelen van Energy Management

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met een energiemanagement systeem? Uw besparing hangt af van uw energieverbruik, de grootte van uw zonnepanelen installatie en de aanwezigheid van een thuisbatterij. We geven u graag een voorbeeld van een systeem dat zowel een batterij als een laadpaal kan aansturen, en ervoor zorgt dat uw zonnestroom optimaal wordt benut.


Uw Voordelen


Kostenbesparing: Met een verbruik van bijvoorbeeld 7.500 kWh , een zonnepanelen installatie van 5 kWp en een thuisbatterij van 10 kW kunt u met een energiemanagement systeem in combinatie met een dynamisch energiecontract maar liefst 724 euro per jaar besparen.

Extra Inkomsten: U kunt ook verdienen door bij te dragen aan de netbalans. Door uw batterij in te zetten bij een stroomtekort helpt u de netbeheerder Elia en ontvangt u hiervoor een vergoeding. In ons voorbeeld levert dit al 14,23 euro per maand op!


Hoe werkt het?

U betaalt een basisbedrag en een maandelijks abonnement voor het energiemanagement systeem.


Maximaliseer uw energie-efficiëntie en draag bij aan een stabieler elektriciteitsnet. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoeveel u kunt besparen en verdienen met onze energiemanagement systemen zoals Jullix en de Enphase Energy Router !


Vergeet ook niet dat je tot 31/12/24 400 euro premie krijgt voor de installatie van een energiemanagement systeem in Vlaanderen


Start nu, optimaliseer uw energiegebruik en Klik hier voor meer informatie

177 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page